Examine This Report on kırklareli prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Elektrik ve Su Tesisat Montajı: Elektrik tesisatının ve su tesisatının projeye uygun olarak montajı, evin içindeki elektrik ve suyun sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. one hundred m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, modern-day yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl kırklareli prefabrik ev fiyatları yapılır?

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle tekirdağ prefabrik bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Normalde zemin betonu, şap, tekirdağ prefabrik ev fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Geleneksel yapılara kıyasla daha fazla insan yaşamını korur. Prefabrik evler, zemin betonu dışında betona ihtiyaç duymaz ve her koşulda güvenle kullanılabilir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun tekirdağ prefabrik ev fiyatları fiyatlıdırlar.

You might be utilizing a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to definitely a simpler Variation to provide you with the greatest experience.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik ev fiyatları prefabrik villa fiyatına zemin betonundan oturuma hazır kuruluma her şey dahildir.

Report this wiki page